DF Design

Tijdloze, unieke en op maat gemaakte design meubelen

DFDesign is een meubelfabrikant gespecialiseerd in maatwerk design zitmeubelen. Met onze design banken én stoelen, maakt u van uw huis een thuis.

Maatwerk?

Op onze collectie heeft u alle vrijheid om de bank naar wens te maken. Geen wens is voor ons te gek, heb je iets specifieks in gedachten? laat het ons even weten dan sparren wij hier samen over.

Maatwerk? waar moeten wij aan denken?

U kunt de bank volledig naar wens samenstellen.

Denk bijvoorbeeld aan: bekleding, type vulling, breedte arm, diepte en hoogte van de bank, type poten enzovoort. Elk persoon is immers uniek en ieder verdient een op maat gemaakt comfort

Type stoffen?

Naast zitcomfort is de uitstraling van uw bank of stoel van groot belang. U kunt bij Dutch Furniture Design kiezen uit een actuele collectie van stijlvolle en duurzame, high-end stoffen van vrijwel alle gerenommeerde stoffenhuizen. Kwaliteit mag immers gezien én gevoeld worden.

Droom, wens en realiteit komen samen.

de afmetingen en vulling van de meubels, worden geheel afgestemd op uw wensen. Zo garanderen wij dat u een uniek meubelstuk in huis heeft.

The future is FURnature

Allereerst richten wij bij het samenstellen van onze producten op de kwaliteit van het meubelstuk, door gebruik te maken van hoogwaardige kwaliteit materialen blijven onze zitmeubelen langdurig mooi én comfortabel.

Doordat wij de productie volledig in eigen hand hebben en wij de meubels in Nederland produceren proberen wij onze voetprint zo veel mogelijk te minimaliseren. Wij bevinden ons in hart van meubelland en hebben korte afstanden met onze toeleverancier en transporteurs.

Volledige Productie in Nederland
Centraal gelegen
Schuim afval word gerecycled
Gebruik van duurzame stoffen

bedrijfsDNA

Wij gebruiken in onze productie innovatieve machines, maar rekenen daarnaast op het ambacht van onze vakmensen. Met vol enthousiasme bekijkt ons verkoop team samen met u naar een passende oplossing waarna onze stoffeerders met passie en vakwerk uw meubelstuk maken. Door het toepassen van maatwerk zonder grote prijsaanpassingen kunnen wij voor iedere klant een oplossing aanbieden en een uniek meubelstuk garanderen.

Ambachtelijk vakwerk


Onze producten worden speciaal voor u op order gemaakt. Om de beste kwaliteit te waarborgen worden al onze zitmeubelen met de hand vervaardigd.

Onzichtbare kwaliteit

De uitstraling en comfort van uw bank is erg van belang en ongetwijfeld ook een doorslaggevende factor. Niettemin is de onzichtbare kwaliteit van net zo’n groot belang. Wij maken gebruik van beukenhouten rompen, Panthera en latex schuim en zo worden onze meubels ook aan de binnenkant van de beste kwaliteit voorzien voor een jarenlang zitplezier.

Nadat uw wensen in kaart zijn gebracht door één van onze dealers, zullen wij beginnen met het productieproces. Dit begint met het bouwen van de rompen, het snijden en stikken van de stof en vervolgens het vullen en daadwerkelijk stofferen van de meubels.

Hierbij maken wij alleen gebruik van hoogwaardige kwaliteit materialen. Zo blijven onze design zitmeubelen langdurig mooi én comfortabel.